Українською По-русски English
 

Готуйте найсмачніші страви, використовуючи продукцію "Похитайло" за цими рецептами!

 

Рецепти

 

Млинці «Смакота» з апельсиновим соусом

Оскільки млинці, звісно за умови наявності відповідного напівфабрикату, готуються швидко, пропонуємо розпочати приготування страви з соусу. Спершу звільняємо апельсин від шкурки, яку ріжемо на невеликі шматки. Вижавши з очищеного апельсину весь сік, змішаємо його з водою, додамо коричневого цукру, плюс шматки апельсинової шкурки. Кип’ятимо суміш 5 хвилин, яку потім слід обов’язково процідити. Задля згущення додамо трохи крохмалю, а для аромату — апельсинового лікеру.  Прийшла черга другого апельсину: очищуємо його від шкурки, дольки ріжемо й кидаємо до основного соусу. Обсмажуємо млинці «Смакота» на сковорідці. Подаємо гарячими, поливши апельсиновим соусом.

Бульйон з пельменями

У кожної господині чи господаря є кулінарні хитрощі, що перетворюють традиційний м’ясо-кістковий бульйон на справжнє диво. Відомо, що цю першу страву можна споживати з різними відвареними суповими гарнірами. Пельмені серед них є, мабуть, найпопулярнішими.
Перш ніж класти пельмені в бульйон, опустіть їх на кілька секунд у воду, що кипить. Ця процедура допоможе прибрати з поверхні виробів усілякі частинки, які можуть зіпсувати прозорість бульйону.
8-10 хвилин — час варіння пельменів у бульйоні при слабкому кипінні. Через занадто активне кипіння тісто може розірватися, а фарш, просочений бульйоном, втратить свій смак.
Для прихильників м’ясо-кісткового бульйону зі свинини в пельменному асортименті ПП «Похитайло» передбачено пельмені по-домашньому зі свининою, для бульйону з яловичини — вироби з яловичиною, для бульйону з телятини — пельмені Класичні з телятиною. Для цілувальників ніжного курячого бульйону завжди у продажу пельмені Курячі.

Пельмені «Класичні», запечені в омлеті

Спочатку відварюємо пельмені. Вбиваємо у посуд яйця, вливаємо до них молоко або сметану, додаємо солі й перцю. Суміш добре збиваємо. На розігріту з вершковим маслом сковороду викладаємо готові пельмені, заливаємо їх підготовленою сумішшю й запікаємо в духовці.

Пельмені «По-домашньому», запечені в соусі

Відварені пельмені викладаємо на сковороду й густо посипаємо тертим твердим сиром. Потім заливаємо все оригінальною сумішшю з томатного соусу, майонезу й гірчиці. Нарешті,  збризкуємо страву маслом і доводимо її до готовності в духовці.

Перець фарширований м'ясом і рисом, запечений

Обсмажуємо фаршировані перчини на сковороді в олії. Потім складаємо їх у сотейник і заливаємо соусом. Складається він зі сметани пополам з томатним соком. Можна додати дрібку чорного молотого перцю. Сотейник з обсмаженими перцями ставимо в духовку і запікаємо до готовності. Перед подачею на стіл полити підливою.

Перець фарширований м'ясом і рисом, тушкований

Розморожені напівфабрикати складаємо у неглибоку каструлю, а потім заливаємо їх м’ясним бульйоном. Закриваємо каструлю кришкою й тушкуємо фаршировані перці на повільному вогні протягом 40 хвилин. Подавати до столу, посипавши зеленню петрушки чи кропу; окремо поставити соусник зі сметаною.
  назад123вперед



розробка: http://beleven.com.ua © 2007 Похитайло - Всi права захищено