Українською По-русски English
 
 

Новинки

 
 

Вибагливим

 
 

Голосування

 



Дякуємо за Вашу вiдповiдь.
Йде вiдправлення результату...

Чи приймаєте Ви участь у рекламних акціях?

  • Так, завжди приймаю участь
  • Приймаю, коли дають гарні подарунки
  • Рідко
  • Ніколи

 

 

16.04.07

30 и 31 мая 2006 года в Амстердаме прошла выставка, посвященная развитию частных марок "World of Private Label".Её организатором стала Ассоциация Производителей Частных Марок - Private Label Manufactures Association (PLMA).

16.04.07

30 и 31 мая 2006 года в Амстердаме прошла выставка, посвященная развитию частных марок "World of Private Label".Её организатором стала Ассоциация Производителей Частных Марок - Private Label Manufactures Association (PLMA).

Рецепт дня

Котлети «Рибні» зі сметанним соусом

Смаження котлет — процес досить спокійний і не вимагає постійної уваги. Тому в цей час можна зосередитись на приготуванні соусу. Починаємо. Спочатку підсмажуємо на вершковому маслі пшеничне борошно до світло-золотистого кольору. Пасероване борошно розводимо сметаною. Повільно змішуючи інгредієнти, додаємо солі й перцю за смаком, а також дрібку спецій для страв з риби. Протягом 3-5 хвилин суміш слід проварити, потім процідити і, на кінець, довести до кипіння. Соус можна подавати окремо чи поливши ним страву.  впередвпередвперед



розробка: http://beleven.com.ua © 2007 Похитайло - Всi права захищено