Українською По-русски English
 

Готуйте найсмачніші страви, використовуючи продукцію "Похитайло" за цими рецептами!

 

Рецепти

 

Битки рублені «Фірмові», тушковані з грибами

Аби впоратися швидше, спробуємо робити дві справи одночасно. Отже, на одній сковорідці смажимо битки, а на іншій — подрібнені свіжі гриби з цибулею й томат-пюре. Складаємо в сотейник готові биточки, а зверху утворюємо шар з грибів, цибулі й томат-пюре. Заливаємо все гарячою водою й тушкуємо до готовності. Страву можна гарнірувати тушкованою картоплею.

Битки «Особливі яловичі», запечені під соусом

Відварюємо рис. Аби надати каші вишуканого смаку й кольору, додамо в процесі варіння трошки томат-пюре. Готова каша має бути розсипчастою. В глибоку посудину викладаємо рис, а зверху смажені битки. Заливаємо все сметанним соусом, посипаємо твердим тертим сиром і запікаємо.

Котлети «Рибні» зі сметанним соусом

Смаження котлет — процес досить спокійний і не вимагає постійної уваги. Тому в цей час можна зосередитись на приготуванні соусу. Починаємо. Спочатку підсмажуємо на вершковому маслі пшеничне борошно до світло-золотистого кольору. Пасероване борошно розводимо сметаною. Повільно змішуючи інгредієнти, додаємо солі й перцю за смаком, а також дрібку спецій для страв з риби. Протягом 3-5 хвилин суміш слід проварити, потім процідити і, на кінець, довести до кипіння. Соус можна подавати окремо чи поливши ним страву. Крім того, можна скласти готові котлети в невелику каструлю чи сотейник, залити їх сметанним соусом, накрити фольгою і запікати кілька хвилин у духовці.

Котлети «Домашні» під томатним соусом

Рецепт простий і надзвичайно швидкісний. Розминку кулінарних м’язів розпочинаємо зі смаження котлет, складаючи готові м’ясні кружальця в каструлю. На жирі, що залишився після смаження, тушкуємо цибулю. Потім додаємо томатного соусу, трошки майонезу й гірчиці. Рахуємо до десяти і знімаємо сковорідку з вогню. Подаємо котлети «Домашні», поливши їх томатним соусом, а на гарнір — варену картоплю.

Яєчня з ковбасою «Домашньою»

Розігрівши на сковороді смалець, додаємо нарізану кружальцями середньої товщини ковбасу «Дрмашню» й підсмажуємо її до рум’яного кольору. Паралельно збиваємо яйця, підсолюємо їх. Не завадить дрібка чорного молотого перцю й трохи гірчиці. Отриманою сумішшю заливаємо обсмажені шматочки ковбаси. Готова яєчна добре смакує з кружальцями помідорів, приправлених майонезом з подрібненим часником.

Капуста, запечена з ковбасою «Домашньою»

Білокачанну капусту очищаємо, промиваємо, шинкуємо соломкою й тушкуємо до готовності. Аби зробити страву «з вогником», додайте під час тушкування разом з томатним соусом гострого кетчупу й дрібку перцевої суміші. Змащуємо жиром лист і викладаємо на нього капусту. Зверху вкладаємо шматочки ковбаси «Домашньої». Потім знову шар капусти і знову ковбасу. Запікаємо страву в духовці, до утворення рум’яної шкірочки на шматочках ковбаси.
123вперед



розробка: http://beleven.com.ua © 2007 Похитайло - Всi права захищено